Hotdog Deluxe met witte pens en chutney van kweepeer en abrikoos

Ingrediënten

• Wezemaalse boerenworst (1 p.p.)
• langwerpige granenbroodjes
• 1 potje chutney van kweepeer en abrikoos
• enkele radijzen
• ¼ witte kool
• scheutje azijn
• 1 koffielepel komijnzaad
• 1 eetlepel suiker
• kleine basilicumblaadjes
• peper en zout
• hoeveboter

Bereiding

Snipper de kool fijn en doe ze in een kom. Kruid met peper, zout, suiker, komijnzaad en de azijn. Voeg er ook een klein scheutje water aan toe en laat even marineren in de koelkast. Bak ondertussen de worst en snijd de radijsjes. Snijd het broodje open en besmeer met de chutney. Doe er een beetje kool in, de worst en enkele stukjes radijs. Werk af met jonge blaadjes basilicum.

Naar iets op zoek?

steunpunt hoeveproducten hageland hageland
Europees landbouwfonds voor plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland